دهه کرامت

با آغاز دهه کرامت ؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از جانبازان هشت دفاع مقدس تجلیل کرد

همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه‌(س) و آغاز دهه کرامت دکتر سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در دیداری صمیمانه از جانبازان قطع نخاعی هشت سال دفاع مقدس مرکز توانبخشی ثارا... (ع) تجلیل کرد.

دیدار نخست وزیر ژاپن و هیات همراه با مقام معظم رهبری
دیدار

دیدار نخست وزیر ژاپن و هیات همراه با مقام معظم رهبری

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی صبح روز پنج‌شنبه  در دیدار آقای آبه شینزو نخست وزیر ژاپن و هیأت همراه تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به امریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی با امریکا در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی مذاکره تحت فشار را نمی پذیرد.

بیانیه «گام دوم انقلاب»

بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران

انقلاب کبیر اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه‌ی پنجم حیات خود نهاد که اگرچه دشمنان مستکبرش گمان‌های باطلی در سر داشتند اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالش‌ها و به دست آوردن پیشرفت‌های خیره‌کننده، همواره سربلند دیده‌اند. در چنین نقطه‌ی عطفی، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با صدور «بیانیه‌ی گام دوم انقلاب» و برای ادامه‌ی این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه‌ی گذشته پرداخته و توصیه‌هایی اساسی به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده‌اند. بیانیه‌ی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان که به‌مثابه منشوری برای «دومین مرحله‌ی خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد. این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد. متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

در راهپیمایی روز قدس

آقامیری: دانشگاه آزاد همراه مردم در حرکت‌های انسان‌دوستانه حضور دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی علاقه‌مند است همراه مردم در حرکت‌های انسان دوستانه حضور داشته باشد و تلاش دارد به حرکت مردم حیات مضاعفی ببخشد.